Uitnodiging: Symposium Ouderenzorg - vrijdag 26 april 2019

Uitnodiging: Symposium Ouderenzorg - vrijdag 26 april 2019Ouderenzorg in de stad en de regio Antwerpen is en wordt een zeer belangrijke uitdaging. Graag willen wij u uitnodigen voor het symposium ouderenzorg.

Op deze manier horen wij uw ervaring en bepalen we samen welke oplossingen en prioriteiten er zijn en welke verbeterprojecten na het symposium moeten opgestart worden. Dit is het moment om samen een traject te starten en uit te bouwen en om dit ook politiek te verankeren.

Wij hebben uw inbreng nodig, bepaal nu mee hoe we de gezondheidszorg voor ouderen in de regio beter op elkaar kunnen afstemmen en ons samen kunnen voorbereiden op de ouderenzorg van de toekomst.

Op het Symposium Ouderenzorg brengen wij gezondheidsprofessionals samen om op zoek te gaan naar oplossingen voor de toename van complexe zorg bij ouderen in Antwerpen. Het symposium wordt georganiseerd door UMCA (Universitaire Medische Campus Antwerpen - UAntwerpen) en de Faculteit Geneeskunde en Gezondheidswetenschappen van de Universiteit Antwerpen.

Deelname is gratis. Inschrijven verplicht en kan tot 21 april 2019.

Voor wie?

Iedereen met interesse of expertise in ouderenzorg in het Antwerpse.

Wanneer?

Vrijdag 26 april 2019, 13.30 -18.30 uur

Waar?

UAntwerpen - Campus Drie Eiken (Universiteitsplein 1, 2610 Wilrijk)

Programma en Inschrijven